Спеціалісти Марківського міжрайонного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Луганській області відповідно до Регіонального плану заходів щодо створення умов для безпечного харчування у закладах освіти на 2019-2020 роки в Луганській області, провели семінари-наради з керівниками дошкільних та загальноосвітніх навчальних закладів, фахівцями відділу освіти Марківської та Міловської районних державних адміністрацій щодо порядку розроблення, впровадження та застосування на харчоблоках постійно діючих процедур, заснованих на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках (НАССР), а також розглянуті питання щодо санітарно-гігієнічних вимог до утримання приміщень та обладнання.
На нараді детально розглянуті вимоги Наказу Міністерства аграрної політики та продовольства України від 01.10.2012 № 590 «Про затвердження Вимог щодо розробки, впровадження та застосування постійно діючих процедур, заснованих на принципах Системи управління безпечністю харчових продуктів (НАССР)». Всім представникам закладів освіти надані відповідні методичні матеріали.