Управління

Оперативні новини

17.09.2021

Щодо контролю за дотриманням протиепідемічних заходів у закладах освіти району

Станично-Луганське управління Головного управління Держпродспоживслужби в Луганській області з метою створення безпечних умов для здобувачів освіти у новому 2021-2022 навчальному році в період карантину у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19) продовжує проводити моніторингові обстеження закладів загальної середньої та дошкільної освіти.

16.09.2021

Значення води в житті людини та критерії оцінки її якості

Вода – є одним з найважливіших елементів зовнішнього середовища. Вона має велике значення для задоволення фізіологічних, санітарно-гігієнічних та господарських потреб людини.

16.09.2021

Проведено семінар-тренінг щодо профілактики губчастоподібної енцефалопатії великої рогатої худоби на території Щастинського району

08.09.2021 року на базі Новоайдарської районної державної лабораторії Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів проведено семінар-тренінг щодо практичного втілення на території Щастинського району «Програми визначення статусу України, як країни з контрольованим ризиком щодо губчастоподібної енцефалопатії великої рогатої худоби» (далі – Програма).

14.09.2021

Заходи профілактики гострих кишкових інфекцій

Кишкові інфекції – це група інфекцій, що викликає захворювання травного тракту з такими клінічними проявами, як підвищення температури тіла, пронос, блювання.

Держпродспоживслужба утворена відповідно до постанови КМУ від 10 вересня 2014 року № 442 «Про оптимізацію системи центральних органів виконавчої влади»

Постановою КМУ від 02 вересня 2015 року № 667 затверджено Положення про Держпродспоживслужбу. Територіальні органи Держпродспоживслужби утворені постановою Кабінету Міністрів України від 16 грудня 2015 року № 1092

З метою забезпечення фінансування Держпродспоживслужби прийнято розпорядження КМУ від 27 січня 2016 року № 76-р. Затверджено структуру апарату Держпродспоживслужби та погоджено її з Міністром аграрної політики та продовольства України. Штатний розпис та кошторис апарату Держпродспоживслужби затверджено за погодженням з Мінфіном

Відповідно до розпорядження Кабінету міністрів України від 6 квітня 2016 року № 260-р «Питання Державної служби з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів» Держпродспоживслужба офіційно розпочала роботу і приступила до виконання функцій

Розпорядженням Кабінету Міністрів України від 24 лютого 2016 р. № 106-р Головою Держпродспоживслужби призначено Володимира Лапу

Наказ Т.в.о. голови Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів від 24.02.2020 № 156 «Про затвердження Положення про Головне управління Держпродспоживслужби в Луганській області»

Положення про Головне управління Держпродспоживслужби в Луганській області, яке затверджене наказом Т.в.о. голови Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів

Приймальня
(06452) 6-80-15
Цілодобова Гаряча лінія (Call-центр)
(044) 364 77 80
Електронна пошта
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
Графік роботи: пн-чт 8:00-17:00, пт 8:00-15:45
Обідня перерва: 12:00-12:45