Об’єднуйся та перемагай!

Головне управління Держпродспоживслужби в Луганській області продовжує свою роботу на захисті прав споживачів. Спеціалісти Головного управління мають великий досвід в цій роботі та постійно його вдосконалюють, шукаючи нові можливості та засоби реалізації головної мети.

Так, Головним управлінням Держпродспоживслужби в Луганській області та Старобільською міською військовою адміністрацією Старобільського району Луганської області в липні місяці 2024 року, з метою забезпечення взаємодії, укладено Меморандум про співробітництво. В Меморандумі визначені мета та напрями співробітництва, забезпечення взаємодії сторін шляхом використання існуючих можливостей.

Для реалізації мети Меморандуму визначені напрями співробітництва, у тому числі організація та реалізація спільних заходів (зустрічей, круглих столів, конференцій, тощо), залучення Сторін до національних та міжнародних проектів, розміщення інформації, зміст якої становить спільний інтерес на офіційних сторінках в мережі Інтернет та офіційних сторінках у соціальних мережах.

У спільних заходах останнім часом темами для обговорення були Презентація на тему «Прихована правда про смачненьке» та маніпулятивна реклама нездорової їжі, а також «Актуальні питання правозастосування та контролю за виконанням антитютюнового  законодавства». Матеріали Презентації були опубліковані на офіційному сайті Старобільської міської ради Луганської області.

Спільні заходи триватимуть і надалі.

 

        

Приймальня
(06452) 6-80-15
Номер для звернень
+380972122613
Цілодобова Гаряча лінія (Call-центр)
(044) 364 77 80
Електронна пошта
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
Графік роботи: пн-чт 8:00-17:00, пт 8:00-15:45
Обідня перерва: 12:00-12:45