Робота Головного управління Держпродспоживслужби в Луганській області в боротьбі з «Прихованою правдою про смачненьке»

Головне управління Держпродспоживслужби в Луганській області продовжує роботу у Львівському гуманітарному хабі «Луганщина моя» з представниками Старобільської міської військової адміністрації та в Київському гуманітарному хабі «Луганщина моя» Кремінської міської військової адміністрації. Темою для обговорення була презентація на тему «Прихована правда про смачненьке» та маніпулятивна реклама нездорової їжі.

На зустрічі було обговорено, як вдало проведені рекламні кампанії можуть змінити переваги споживачів і в результаті вплинути на збільшення попиту, а також щодо психологічного впливу реклами на дітей та підлітків.

В ході обговорення було відзначено, що рекламування харчових продуктів з високим вмістом цукру, солі та трансжирів є проблемою сьогодення. Ось чому, край необхідно захистити  дітей та підлітків від впливу реклами нездорового харчування.

Презентацію «Прихована правда про смачненьке» запропоновано розмістити у гуманітарних хабах «Луганщина моя» та на офіційних сторінках мережі Інтернет Старобільської міської військової адміністрації та Кремінської міської військової адміністрації  для ознайомлення  споживачів.

Приймальня
(06452) 6-80-15
Номер для звернень
+380972122613
Цілодобова Гаряча лінія (Call-центр)
(044) 364 77 80
Електронна пошта
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
Графік роботи: пн-чт 8:00-17:00, пт 8:00-15:45
Обідня перерва: 12:00-12:45