Фахівці Головного управління Держпродспоживслужби в Луганській області взяли участь у Міжнародній науково-практичній конференції

На виконання Плану заходів з реалізації «Концепції державної політики у сфері захисту прав споживачів на період до 2020 року», 26-27 листопада 2020 року спеціалісти управління захисту споживачів Головного управління Держпродспоживслужби в Луганській області з метою популяризації законодавства України про захист прав споживачів приймали участь у ІІ Міжнародній науково-практичній конференції «Підприємництво, торгівля: теоретичні підходи та практичні аспекти розвитку».

У роботі конференції взяли участь близько 120 науковців, студентів та представників вітчизняних та зарубіжних освітніх, урядових установ та бізнес-структур.

Конференція проходила у форматі дискусійних платформ.

Начальник управління захисту споживачів Головного управління Держпродспоживслужби в Луганській області виступила з доповіддю про актуальні питання захисту прав споживачів в Україні. В доповіді було зазначено, що сфера захисту прав споживачів є невід’ємною і вагомою складовою загальних прав людини. Проблема захисту прав споживачів – це комплексна, багатоаспектна проблема, яка безпосередньо пов’язана зі зміцненням національної безпеки держави та захистом її громадян. Вона стосується всього ланцюга виробничих відносин: товаровиробник-торгівля-споживач, і в кожній ланці цих відносин має свої специфіку й особливості.

Доповіді і дискусії в рамках конференції дозволили учасникам обмінятися наявним досвідом і істотно просунутися вперед у пошуку оптимальних шляхів вирішення проблемних питань з розвитку і формування підприємництва і торгівлі, поділитися досвідом та ідеями, провести обговорення, окреслити проблемні питання та шляхи їх вирішення, налагодити співпрацю.

Приймальня
(06452) 6-80-15
Номер для звернень
+380972122613
Цілодобова Гаряча лінія (Call-центр)
(044) 364 77 80
Електронна пошта
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
Графік роботи: пн-чт 8:00-17:00, пт 8:00-15:45
Обідня перерва: 12:00-12:45