В ході проведення вказаного заходу особлива увага приділялася питанням:

  • організації харчування дітей відповідно до сучасних стандартів, формуванню принципів здорового харчування;
  • планування меню з урахуванням технологічної документації на страви та вироби, дотримання норм харчування відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 24.03.2021 № 305 «Про затвердження норм та Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку»;
  • забезпечення різноманітності харчування під час складання примірного чотиритижневого сезонного меню;
  • дотримання вимог ведення відповідної документації з організації харчування;
  • з метою запобігання випадків харчових отруєнь в закладах освіти дотримання вимог санітарного законодавства та законодавства з питань безпечності та якості харчових продуктів при організації харчування.

Керівникам закладів надані рекомендації щодо забезпечення учнів якісним, повноцінним харчуванням, а саме, здійсненням контролю за якістю продуктів, що надходять до закладу, умовами їх зберігання, контролю за санітарно-протиепідемічним режимом харчоблоку, фактичним виконанням меню, контролю за якістю готової продукції.

Приймальня
(06452) 6-80-15
Номер для звернень
+380972122613
Цілодобова Гаряча лінія (Call-центр)
(044) 364 77 80
Електронна пошта
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
Графік роботи: пн-чт 8:00-17:00, пт 8:00-15:45
Обідня перерва: 12:00-12:45