У Головному управлінні Держпродспоживслужби в Луганській області проведено навчальний онлайн-вебінар з питань запобігання та виявлення корупції

У Головному управлінні Держпродспоживслужби в Луганській області 18 жовтня 2024 року відбувся навчальний онлайн-вебінар на тему «Взаємодія осіб, уповноважених на виконання функцій держави з НАЗК та уповноваженою особою з питань запобігання та виявлення корупції».

На початку заходу начальник Головного управління Держпродспоживслужби в Луганській області Ріта ХОЛОДЕНКО, нагадала учасникам, що нульова толерантність до корупції -  є ключовим принципом роботи Голови Держпродспоживслужби Сергія Ткачука. Кожен на своєму місці має бути відповідальним та дотримуватися вимог діючого законодавства. Тому задля ефективного запобігання корупційним проявам важливим залишається постійне підвищення кваліфікації працівників.

Під час вебінару уповноваженою особою з питань запобігання та виявлення корупції в Головному управлінні Держпродспоживслужби в Луганській області ознайомлено  слухачів зі змінами в питанні надання особам, уповноваженим на виконання функцій держави консультативної допомоги через контакт-центр НАЗК. Доведено позицію НАЗК що у разі виникнення питань щодо заповнення декларацій чи конфлікту інтересів публічні службовці насамперед мають звертатися до антикорупційних уповноважених за місцем роботи.

 

 

 Також під час вебінару були опрацьовані питання, які виникли у працівників Головного управління та підпорядкованих установ щодо виконання вимог  антикорупційного законодавства.

Вебінар пройшов у формі живого діалогу, у ході якого учасники обговорювали проблеми застосування антикорупційного законодавства, обмінювались думками та ділились досвідом. 

 

 

Приймальня
(06452) 6-80-15
Номер для звернень
+380972122613
Цілодобова Гаряча лінія (Call-центр)
(044) 364 77 80
Електронна пошта
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
Графік роботи: пн-чт 8:00-17:00, пт 8:00-15:45
Обідня перерва: 12:00-12:45