Проведена сумісна нарада в режимі онлайн між Головним управлінням Держпродспоживслужби в Луганській області та Харківською філією державного підприємства «Агенство з ідентифікації і реєстрації тварин»: обговорення актуальних питань з ідентифікації та реєс

Нарада проведена за участі в.о. Начальника Головного управління Держпродспоживслужби в Луганській області Андрія Хорошко,  керівника Харківської філії ДП «Агенство з ідентифікації та реєстрації тварин» Віталія Волощенко і працівників Головного управління.

Було наголошено, що ідентифікація та реєстрація тварин окрім простежуваності харчових продуктів є ефективним засобом виявлення, локалізації, контролю і ліквідації хвороб тварин, занесених на територію України, попередження обігу тварин, які захворіли або щодо яких є підозра на захворювання. Підкреслено важливість дотримання законодавства та необхідність максимально унеможливити порушення майнових прав громадян: фізичних та юридичних осіб, при роботі з Єдиним державним реєстром тварин(ЄДРТ). Ці питання набирають актуальності в зв’язку з окупацією територій Луганської області  та стануть більш важливими після деокупації Луганщини.

В ході практичної частини наради спеціалісти Головного управління Держпродспоживслужби отримали фахові відповіді та практичні поради щодо нагальних питань з ідентифікації та реєстрації тварин, які виникають в період воєнного стану.

Під час наради обговорено питання актуалізації та ведення ЄДРТ. На основі аналізу реєстру були прийняті важливі рішення щодо подальшої співпраці між Харківською філією ДП АІРТ та Головним управлінням Держпродспоживслужби в Луганській області.

Учасники заходу відзначили плідність обговорень та висловили впевненість у тому, що подальша співпраця принесе значні переваги для обох сторін. Реалізація прийнятих рішень сприятиме покращенню ефективності роботи Держпродспоживслужби та підвищенню рівня надання послуг громадянам і підприємствам.

 

Приймальня
(06452) 6-80-15
Номер для звернень
+380972122613
Цілодобова Гаряча лінія (Call-центр)
(044) 364 77 80
Електронна пошта
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
Графік роботи: пн-чт 8:00-17:00, пт 8:00-15:45
Обідня перерва: 12:00-12:45