“Україна: минуле, війна та майбутнє”

Продовжуючи розповідь про сильних та незламних жінок Держпродспоживслужби, не можливо обійти увагою пані Інну Хохлову, головного спеціаліста відділу контролю у сферах захисту споживачів, реклами, антитютюнового законодавства Управління захисту споживачів Головного управління Держпродспоживслужби в Луганській області.

Інна Хохлова родом з міста Рубіжного Луганської області, але все доросле життя провела у місті Сєвєродонецьку. Там народилися її діти, там вона розпочала свою працю в Головному управлінні Держпродспоживслужби в Луганській області і там її настигла війна.

Пережити темні часи, пов'язані з окупацією Сєвєродонецька, евакуацією та втратою звичного ритму життя пані Інні Інні допомогла улюблена справа – печворк.

За роки війни пані Інно багато чого встигла зробити. Але особливої уваги заслуговує її роботи, які прийняли участь у всеукраїнській виставці “Міста Герої” – картина Сєвєродонецьк та картина Бахмут.

Попри різноманіття виконаних раніше робіт, до 2023 року Інна Хохлова ніколи не шила клаптикових картин. До цього досвіду її привів випадок, а саме те, що одного разу їй  запропонували долучитися до цікавого проєкту: пошити по три роботи, які будуть триптихом на тему “Україна: минуле, війна та майбутнє”.

За минуле пані Інно взяла епоху Трипілля, що відобразилося в чудовій картині.

Цей проєкт вийшов дуже вдалим. Роботи нашої майстрині виставлялися в Україні та потрапили на всесвітньо відомий фестиваль печворку у Х’юстоні.

Працюючи за  проєктом  “Міста Герої”, пані Інно звичайно вирішила шити рідне місто - Сєвєродонецьк. Весь процес зайняв понад місяць. “Я шила його таким, яким воно сниться мені ночами”, - підписала фото своєї роботи в Інстаграмі пані Інна.

Ознайомившись зі списком міст, які шиють інші майстрині, пані Інна зрозуміла, що у ньому немає Бахмута. Ще одного міста зі Сходу, яке до камінчика знищили окупанти.

Як сказала майстриня: “Ми, луганчани, дуже болісно сприймаємо те, що коїться на Сході, то я вирішила, що без Бахмуту цей проєкт якось не дуже й вдасться. Бахмут там має бути обов’язково.»

Дуже багато робіт нашої майстрині стримують наші погляди та не відпускають.

Пані Інно не збирається зупинятися. І ми їй бажаємо натхнення!

Приймальня
(06452) 6-80-15
Номер для звернень
+380972122613
Цілодобова Гаряча лінія (Call-центр)
(044) 364 77 80
Електронна пошта
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
Графік роботи: пн-чт 8:00-17:00, пт 8:00-15:45
Обідня перерва: 12:00-12:45