Як вибрати безпечні новорічні прикраси

Перш ніж перейти до купівлі ялинкових прикрас необхідно звернути увагу на якість та безпечність товару. Купуйте якісні вироби, у яких зазначено назву виробника, склад, а також є документи, що засвідчують якість та безпеку (посвідчення якості, гігієнічні висновки). Визначити візуально безпечний перед вами товар чи ні складно навіть для фахівців. Будь який виріб повинен мати етикетку з маркуванням назви виробника, його місцезнаходження і підприємства, яке здійснює прийняття претензій від споживача.

Новорічні прикраси й іграшки не мають виділяти різкого запаху, фарба з поверхонь не повинна залишатися на руках, а блискітки не мають осипатися. Кріплення гірлянд та кульок не має бути крихким. Саме цей критерій відповідає за те, наскільки довго прослужить виріб. Купувати іграшки краще із екологічних матеріалів, хоча іграшки з екологічно чистих матеріалів коштують дорожче, але ви впевнено будете знати, що ваша дитина не отримає хімічне отруєння при контакті з ними.

Бажаємо вам вдалих покупок та безпечних свят!

У разі виникнення питань або пропозицій ви можете звертатися до Головного управління Держпродспоживслужби в Луганській області.

Приймальня
(06452) 6-80-15
Номер для звернень
+380972122613
Цілодобова Гаряча лінія (Call-центр)
(044) 364 77 80
Електронна пошта
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
Графік роботи: пн-чт 8:00-17:00, пт 8:00-15:45
Обідня перерва: 12:00-12:45