Про хід спільних перевірок за дотриманням карантинних обмежень на території Станично-Луганської селищної ВЦА

Упродовж минулого тижня (02-07 листопада) спеціалістами Станично-Луганського управління ГУ ДПСС в Луганській області в складі мобільної групи, спільно із представниками відділенням поліції № 1 Щастинського РВП ГУНП в Луганській області було здійснено 108 моніторингових перевірок суб’єктів господарювання щодо дотримання карантинних обмежень та протиепідемічних заходів «червоного» рівня епідемічної небезпеки, спрямованих на запобігання поширенню коронавірусної хвороби на території громади.

Під час моніторингових перевірок було виявлено 9 порушень вимог протиепідемічного режиму, відповідно чого складено 3 протоколи за ст. 42 КУпАП. Найбільш характерними порушеннями залишаються недотримання дезінфекційного, маскового режиму, відповідного маркування для перебування в черзі з дотриманням дистанції між відвідувачами та власне, недотримання дистанції відвідувачами закладів, не організовано централізований збір використаних засобів індивідуального захисту та ін.

Крім того, спеціалісти Держпродспоживслужби активізували роз’яснювальну роботу серед населення щодо неухильного дотримання базових протиепідемічних заходів та необхідності вакцинації задля мінімізації ризиків інфікування.

Контроль за дотриманням суб’єктами господарювання протиепідемічних вимог та карантинних обмежень з боку Станично-Луганського управління ГУ Держпродспоживслужби в Луганській області продовжується.

Приймальня
(06452) 6-80-15
Номер для звернень
+380972122613
Цілодобова Гаряча лінія (Call-центр)
(044) 364 77 80
Електронна пошта
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
Графік роботи: пн-чт 8:00-17:00, пт 8:00-15:45
Обідня перерва: 12:00-12:45