Головним управлінням Держпродспоживслужби в Луганській області проведено робочу зустріч для нещодавно утвореної ініціативної групи підприємців м. Сєвєродонецька, які прагнуть ефективно впроваджувати систему управління безпечністю харчової продукції за принципами системи НАССР на своїх потужностях.
Так, 19.09.2019 відбулась перша частина практичної робочої зустрічі, під час якої підприємці активно задавали питання щодо вимог законодавства у сфері безпечності харчових продуктів та ознайомлювались з новою формою акта, складеного за результатами проведення заходу державного контролю у формі аудиту постійно діючих процедур, заснованих на принципах НАССР (затвердженою наказом МінАПК від 08.08.2019 № 446).
У процесі робочої зустрічі фахівцями Головного управління в ході жвавого діалогу с бізнесом обговорено тонкощі впровадження системи безпечності у їх закладах громадського харчування.
Наразі планується проведення другої частини практичної робочої зустрічі.
Всіх бажаючих операторів ринку (специфікація заклади громадського харчування) запрошуємо взяти участь у вищезазначеному закладі.
За більш детальною інформацією звертайтесь за телефоном 6-80-15.