Управління

Оперативні новини

25.01.2022

Консультації з питань захисту споживачів на ринку «Універсальний»

19 січня 2022 року спеціалістами управління захисту споживачів Головного управління Держпродспоживслужби в Луганській області спільно з представниками відділу торгівлі та з захисту прав споживачів військово-цивільної адміністрації м. Сєвєродонецька проведено спільний захід щодо захисту прав споживачів на території ринку «Універсальний».

21.01.2022

Результати роботи управління фітосанітарної безпеки за 2021 рік

Здійснення фітосанітарного контролю з оформлення вантажів з об’єктами регулювання, що переміщуються в режимі експорт, імпорт та територією України: оформлено 1047 карантинних та фітосанітарних сертифікатів. Складено 2154 актів фітосанітарного контролю.

21.01.2022

Комірні шкідники

Шкідники запасів – найбільша проблема для зернозберігаючих та переробних підприємств. Щорічно під час зберігання через комірних шкідників втрачається від 5-10% до 30% і більше зібраного врожаю. Втрати, яких завдають ці шкідники вимірюються в мільйонах тонн зерна щороку.

21.01.2022

Проведення засідання ДНПК при Щастинській райдержадміністрації

19.01.2022 року під головуванням голови Щастинської райдержадміністрації, голови ДНПК при районній державній адміністрації (далі – ДНПК), було проведено засідання ДНПК при райдержадміністрації.

Нарада щодо дотримання санітарно-гігієнічних вимог до організації харчування дітей у закладах освіти м. Рубіжне

10.01.2022 року спеціалістом Рубіжанського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Луганській області проведено семінар-нараду з фахівцями відділу освіти Рубіжанської міської ради Луганської області, керівниками закладів загальної середньої та дошкільної освіти, з питань санітарно-гігієнічних вимог до організації харчування дітей.

На семінарі-нараді обговорювалися особливості організації харчування згідно Постанови Кабінету Міністрів України від 24.03.2021 № 305 «Про затвердження норм та Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку», планування меню на весняний сезон.

Також керівники закладів загальної середньої та дошкільної освіти були ознайомлені з новою платформою про здорове харчування у школах «Знаїмо», на якій зібрано повну інформацію для керівників закладів освіти про перебіг реформи й нормативи шкільного харчування. Створені розділи для вчителів і батьків, де можна дізнатися, як формувати культуру харчування у дитини в сім’ї та у школі. Також є окремий розділ для школярів, у якому в доступній формі, з використанням ігор і тестів, викладено основи здорового харчування.

Приймальня
(06452) 6-80-15
Цілодобова Гаряча лінія (Call-центр)
(044) 364 77 80
Електронна пошта
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
Графік роботи: пн-чт 8:00-17:00, пт 8:00-15:45
Обідня перерва: 12:00-12:45