Управління

Оперативні новини

26.11.2021

Щодо середньої вартості дизельного палива та бензинів автомобільних

23.11.2021 на офіційному веб-сайті Міністерства економіки України оприлюднено інформацію про середню вартість 1 літра дизельного палива ULSD 10 ppm та бензинів автомобільних GASOLINE 10 ppm (станом на 23.11.2021 року).

23.11.2021

Продовжено посилення контролю за дотриманням обмежень, визначених для «червоного» рівня епідемічної небезпеки по Щастинському району

Фахівцями Держпродспоживслужби району 23.11.2021 року проведено моніторингові перевірки 11 об’єктів щодо дотримання суб’єктами господарювання протиепідемічних вимог в умовах карантину.

23.11.2021

Дотримання протиепідемічних заходів у навчальних закладах, гуртожитках та суб’єктах господарювання в умовах карантину на території Марківської та Міловської громад

Фахівці Марківського управління 23.11.2021 року провели 26 моніторингових перевірок, щодо дотримання суб’єктами господарювання протиепідемічних вимог в умовах карантину.

23.11.2021

Проведення засідання ДНПК при Щастинській райдержадміністрації

19.10.2021 року під головуванням голови Щастинської райдержадміністрації, голови ДНПК при районній державній адміністрації (далі – ДНПК), було проведено засідання ДНПК при райдержадміністрації.

В Управлінні освіти, культури, молоді та спорту Кремінської міської ради проведено семінар з представниками закладів дошкільної освіти

Спеціалістом Рубіжанського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Луганській області за проханням завідувачів ЗДО ініційовано проведення семінару з представниками відділу освіти Кремінської міської ради, завідувачами, медичними працівниками та особами, відповідальними за організацію харчування дітей в закладах дошкільної освіти Кремінської міської ради. Темою заходу було забезпечення організації харчування в дошкільних закладах відповідно до нових нормативних документів.

Представником Держпродспоживслужби було роз’яснено освітянам вимоги до складання примірних чотиритижневих меню в аспекті їх відповідності положенням Наказу Міністерство охорони здоров’я України від 05.11.2021 року № 2441 «Про затвердження рекомендованого Примірного чотиритижневого сезонного меню рекомендованого для організації триразового харчування дітей віком від 1 до 6 (7) років в закладах освіти та інших організованих дитячих колективах на осінній період», постанови Кабінету Міністрів України від 24.03.2021 № 305, якою затверджено Норми та Порядок організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку. Зокрема, обговорювалися особливості контролю за організацією харчування, планування меню на сезон з урахуванням кратності харчування, використання меню в повному обсязі так і частково, пропрацювавши його з урахуванням смакових переваг та технологічних можливостей конкретних закладів, і що затверджений перелік страв також можна використовувати як бази для чотиритижневого меню в іншу пору року з урахуванням сезонних продуктів. Але якщо будуть вноситися такі зміни, меню потрібно буде узгодити у територіальному підрозділі Держпродспоживслужби відповідно до вимог порядку організації харчування у навчальних закладах та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку.

По завершенню семінару фахівець Держпродспоживслужби відповіла на численні запитання присутніх.

Приймальня
(06452) 6-80-15
Цілодобова Гаряча лінія (Call-центр)
(044) 364 77 80
Електронна пошта
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
Графік роботи: пн-чт 8:00-17:00, пт 8:00-15:45
Обідня перерва: 12:00-12:45