Круглий стіл – як платформа для обговорення безпечного харчування дітей

Головним управлінням Держпродспоживслужби в Луганській області 12.05.2021 взято участь у круглому столі на базі Департаменту освіти і науки Луганської обласної державної адміністрації, який відбувся за ініціативи Всеукраїнської громадської організації «ПОРУЧ» та Міжнародного благодійного фонду «Жовто-Блакитні Крила».

Тема обговорення: «Впровадження системи управління безпечністю харчових продуктів в ЗОШ Луганської області», де запрошені до участі у круглому столі спікери Центру безпечності харчових продуктів (FSC) Оксана Волощук та Руслан Нагорняк озвучили базові принципи розроблення системи НАССР у закладах освіти.

Відповідно до Регіонального плану заходів щодо створення належних умов для безпечного харчування у закладах освіти на 2021-2023 роки, затвердженого Розпорядженням Голови Луганської обласної державної адміністрації від 05.01.2021 № 1, перший заступник начальника Головного управління Держпродспоживслужби в Луганській області Андрій Хорошко наголосив про необхідність пришвидшення розроблення та впровадження системи НАССР у закладах освіти Луганщини.

Учасники круглого столу в ході обговорення заданої теми отримали вичерпні відповіді.

Приймальня
(06452) 6-80-15
Номер для звернень
+380972122613
Цілодобова Гаряча лінія (Call-центр)
(044) 364 77 80
Електронна пошта
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
Графік роботи: пн-чт 8:00-17:00, пт 8:00-15:45
Обідня перерва: 12:00-12:45