Головним управлінням Держпродспоживслужби в Луганській області 12.05.2021 взято участь у круглому столі на базі Департаменту освіти і науки Луганської обласної державної адміністрації, який відбувся за ініціативи Всеукраїнської громадської організації «ПОРУЧ» та Міжнародного благодійного фонду «Жовто-Блакитні Крила».
Тема обговорення: «Впровадження системи управління безпечністю харчових продуктів в ЗОШ Луганської області», де запрошені до участі у круглому столі спікери Центру безпечності харчових продуктів (FSC) Оксана Волощук та Руслан Нагорняк озвучили базові принципи розроблення системи НАССР у закладах освіти.
Відповідно до Регіонального плану заходів щодо створення належних умов для безпечного харчування у закладах освіти на 2021-2023 роки, затвердженого Розпорядженням Голови Луганської обласної державної адміністрації від 05.01.2021 № 1, перший заступник начальника Головного управління Держпродспоживслужби в Луганській області Андрій Хорошко наголосив про необхідність пришвидшення розроблення та впровадження системи НАССР у закладах освіти Луганщини.
Учасники круглого столу в ході обговорення заданої теми отримали вичерпні відповіді.




