Щодо організації протиепідемічних заходів у закладах громадського харчування на період карантину у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби COVID-19

10 червня 2020 року на базі Головного управління Держпродспоживслужби в Луганській області проведено нараду на тему: «Організація протиепідемічних заходів у закладах громадського харчування на період карантину у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби COVID-19».

Ініціатором проведення наради виступив начальник Головного управління Держпродспоживслужби в Луганській області Ріта Холоденко.

У нараді взяли участь спеціалісти Головного управління Держпродспоживслужби в Луганській області, представник Національної поліції та керівники закладів ресторанного господарства міста Сєвєродонецька.

Під час зустрічі було розглянуто «Тимчасові рекомендації щодо організації протиепідемічних заходів у закладах громадського харчування на період карантину у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби COVID-19», затверджені постановою Головного державного санітарного лікаря України від 02.06.2020 № 32. Також, особливу увагу було приділено загальним гігієнічним вимогам щодо поводження з харчовими продуктами згідно Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів».

В ході проведення наради надано відповіді на всі питання, які виникли у суб’єктів господарювання.

Приймальня
(06452) 6-80-15
Номер для звернень
+380972122613
Цілодобова Гаряча лінія (Call-центр)
(044) 364 77 80
Електронна пошта
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
Графік роботи: пн-чт 8:00-17:00, пт 8:00-15:45
Обідня перерва: 12:00-12:45