Дослідження споживчого ринку відділом ринкового та метрологічного нагляду управління захисту споживачів у м. Сєвєродонецьк

Відповідно до статті 11, 20 Закону України «Про державний ринковий нагляд і контроль не харчової продукції», фахівці відділу ринкового та метрологічного нагляду управління захисту споживачів Головного управління Держпродспоживслужби в Луганській області, з метою виконання плану здійснення діяльності з ринкового нагляду на ІІ квартал 2019 року, 09 квітня провели дослідження стану споживчого ринку в м. Сєвєродонецьк.

Під час дослідження вивчалась продукція, що включена до секторального плану на 2019 рік, а саме: мийні засоби для прання або чищення, телефонні апарати (включаючи апарати для стільникового зв’язку), освітлювальна апаратура, інструменти ручні пневматичні, гідравлічні або з умонтованим електричним або неелектричним двигуном, техніка для використання в побуті, проводи ізольовані та кабелі.

В ході здійснення дослідження в закладах роздрібної торгівлі, зокрема таких, що належать фізичним особам-підприємцям, товариствам з обмеженою відповідальністю зверталась увага на наявність супровідної інформації на ярлику або пакуванні, а також на наявність маркування відповідно до вимог технічних регламентів щодо характеристик продукції.

Разом із дослідженням ринку, серед суб’єктів господарювання що здійснюють продаж продукції, було проведено роз’яснювальну роботу щодо застосування Технічного регламенту мийних засобів, Технічного регламенту низьковольтного електричного обладнання та інших технічних регламентів під дію яких підпадає продукція що надається ними на ринку.

Також було проведено роз’яснювальну роботу із суб’єктами господарювання щодо необхідності додержання вимог чинного законодавства у сфері ринкового нагляду та відповідальності розповсюджувачів продукції у разі надання на ринку продукції неналежної якості.

Приймальня
(06452) 6-80-15
Номер для звернень
+380972122613
Цілодобова Гаряча лінія (Call-центр)
(044) 364 77 80
Електронна пошта
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
Графік роботи: пн-чт 8:00-17:00, пт 8:00-15:45
Обідня перерва: 12:00-12:45