Ділимось набутим досвідом

На протязі ІІ кварталу 2019 року спеціалісти Головного управління Держпродспоживслужби в Луганській області мали змогу брати участь у серії пілотних аудитів потужностей на відповідність вимогам законодавства до впровадження процедур, заснованих на принципах НАССР, що були проведені старшим експертом з питань НАССР та простежуваності проекту ЄС «Вдосконалення системи контролю безпечності харчових продуктів в Україні» Юрієм Оглашенним.

Набувши широкого досвіду та практичних навичок, які були отримані спеціалістами Головного управління в результаті проведених аудитів, з метою підвищення обізнаності проведення державними інспекторами та державними ветеринарними інспекторами аудитів на потужностях операторів ринку Луганської області, Головним управлінням Держпродспоживслужби в Луганській області був проведений навчальний аудит на базі комбікормового заводу «ФІДЛАЙФ» (ООО (FEED & LIFE) (вул. Зарічна, 124, с. Бараниківка, Кремінський район, Луганська область, Україна).

29.05.2019 за згодою керівництва комбікормового заводу «ФІДЛАЙФ» державні інспектори Луганської області на прикладі організації роботи передового виробника комбікормів та кормових добавок мали змогу в навчальному форматі проводити аудит постійно діючих процедур, заснованих на принципах НАССР. Державні інспектори на практиці на власні очі оцінили дієвість, актуальність та ефективність системи НАССР на даній потужності.

Окремо висловлюємо вдячність керівництву комбікормового заводу «ФІДЛАЙФ» (ООО (FEED & LIFE) за надану можливість проведення навчального аудиту на підприємстві, що піклується за свій імідж та безпечність випускаємої продукції та втілює в життя інноваційні методи виробництва кормів для тварин!

Приймальня
(06452) 6-80-15
Номер для звернень
+380972122613
Цілодобова Гаряча лінія (Call-центр)
(044) 364 77 80
Електронна пошта
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
Графік роботи: пн-чт 8:00-17:00, пт 8:00-15:45
Обідня перерва: 12:00-12:45