Управління

Оперативні новини

17.09.2021

Щодо контролю за дотриманням протиепідемічних заходів у закладах освіти району

Станично-Луганське управління Головного управління Держпродспоживслужби в Луганській області з метою створення безпечних умов для здобувачів освіти у новому 2021-2022 навчальному році в період карантину у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19) продовжує проводити моніторингові обстеження закладів загальної середньої та дошкільної освіти.

16.09.2021

Значення води в житті людини та критерії оцінки її якості

Вода – є одним з найважливіших елементів зовнішнього середовища. Вона має велике значення для задоволення фізіологічних, санітарно-гігієнічних та господарських потреб людини.

16.09.2021

Проведено семінар-тренінг щодо профілактики губчастоподібної енцефалопатії великої рогатої худоби на території Щастинського району

08.09.2021 року на базі Новоайдарської районної державної лабораторії Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів проведено семінар-тренінг щодо практичного втілення на території Щастинського району «Програми визначення статусу України, як країни з контрольованим ризиком щодо губчастоподібної енцефалопатії великої рогатої худоби» (далі – Програма).

14.09.2021

Заходи профілактики гострих кишкових інфекцій

Кишкові інфекції – це група інфекцій, що викликає захворювання травного тракту з такими клінічними проявами, як підвищення температури тіла, пронос, блювання.

Закон України «Про державний ринковий нагляд і контроль нехарчової продукції»

Закон України «Про загальну безпечність нехарчової продукції»

Закон України «Про основні засади державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності»

Постанова КМУ від 28.12.2016 № 1069 «Про затвердження переліку видів продукції, щодо яких органи державного ринкового нагляду здійснюють державний ринковий нагляд»

Постанова КМУ від 31.08.2011 № 921 «Деякі питання відшкодування суб’єктом господарювання вартості відібраних зразків нехарчової продукції та проведення їх експертизи (випробування)»

Постанова КМУ від 05.10.2011 № 1017 «Про затвердження Порядку здійснення контролю стану виконання рішень про вжиття обмежувальних (корегувальних) заходів»

Постанова КМУ від 26.12.2011 № 1397 «Про затвердження Порядку функціонування національної інформаційної системи державного ринкового нагляду, внесення до неї відомостей і подання повідомлень»

Постанова КМУ від 26.12.2011 № 1398 «Про затвердження Порядку функціонування системи оперативного взаємного сповіщення про продукцію, що становить серйозний ризик, та подання повідомлень для внесення до неї»

Постанова КМУ від 26.12.2011 № 1400 «Деякі питання захисту прав споживачів (користувачів) щодо безпечності нехарчової продукції»

Постанова КМУ від 26.12.2011 № 1401 «Про затвердження Порядку подання повідомлення про продукцію, яка не відповідає загальній вимозі щодо безпечності продукції, органам державного ринкового нагляду»

Постанова КМУ від 26.12.2011 № 1404 «Про затвердження ступенів ризику видів нехарчової продукції та критеріїв, за якими визначається належність нехарчової продукції до відповідних ступенів ризику»

Постанова КМУ від 26.12.2011 № 1406 «Питання реалізації та знищення використаних під час проведення експертизи (випробування) зразків нехарчової продукції, що були відібрані в межах здійснення державного ринкового нагляду»

Постанова КМУ від 26.12.2011 № 1407 «Про затвердження Методики вжиття обмежувальних (корегувальних) заходів»

Постанова КМУ від 26.12.2011 № 1410 «Про затвердження Порядку розроблення та перегляду секторальних планів державного ринкового нагляду моніторингу та звітування про їх виконання»

Про затвердження типових форм документів у сфері державного ринкового нагляду і державного контролю продукції, від 19.04.2019 № 667

Кодекс України про адміністративні правопорушення

Приймальня
(06452) 6-80-15
Цілодобова Гаряча лінія (Call-центр)
(044) 364 77 80
Електронна пошта
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
Графік роботи: пн-чт 8:00-17:00, пт 8:00-15:45
Обідня перерва: 12:00-12:45