Щодо додержання вимог санітарно-гігієнічних правил і норм при організації харчування в закладах освіти Станично-Луганського району

Станично-Луганське районне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Луганській області на виконання доручення Прем’єр міністра України від 19.12.2019 № 44801/1/1-19 та доручення Голови ДС України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів від 24.12.2019 пунктів 1.1 та 1.2, для забезпечення якісного та безпечного харчування дітей у закладах освіти у 2020 році продовжує моніторингові обстеження навчальних закладів з питань додержання асортименту страв, примірних двотижневих меню. Простежується виконання натуральних норм харчування впродовж звітного періоду за журналами обліку. Уточняються наявність проведення аналізу дефіциту або надлишок того чи іншого продукту. Звертається увага на вартість харчування та відповідність режиму харчування дітей режиму роботи закладів.

Проводиться санітарно-просвітницька робота серед персоналу закладів щодо недопущення виникнення ГКЗ та спалахів харчових отруєнь серед дітей.

Приймальня
(06452) 6-80-15
Номер для звернень
+380972122613
Цілодобова Гаряча лінія (Call-центр)
(044) 364 77 80
Електронна пошта
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
Графік роботи: пн-чт 8:00-17:00, пт 8:00-15:45
Обідня перерва: 12:00-12:45