В рамках реалізації Регіонального плану заходів щодо створення належних умов для безпечного харчування у закладах освіти на 2019-2022 роки, 26 листопада 2019 року відбулася нарада з керівниками районних, міжрайонних та міських управлінь та директорами Головного управління Держпродспоживслужби в Луганській області під головуванням начальника Головного управління Держпродспоживслужби в Луганській області.
На нараді заслухали виступи першого заступника начальника Головного управління Держпродспоживслужби в Луганській області, начальника управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини, заступника начальника – начальника відділу безпечності управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини, начальника відділу державного контролю.
Під час робочої наради було розглянуто ряд питань, а саме:
- пріоритетні напрямки під час реалізації Регіонального плану заходів щодо створення умов для безпечного харчування у закладах освіти на 2019-2022 роки в Луганській області;
- щодо навчання представників відділів освіти та органів місцевого самоврядування з питань забезпечення безпечності харчування в закладах освіти;
- щодо забезпечення в закладах освіти періодичного лабораторного контролю харчових продуктів, води питної, об’єктів довкілля.
За підсумками наради учасники мали змогу отримати відповіді на існуючі проблемні питання, які виникають під час роботи.