Зміцнення молокопереробної галузі Луганської області

Головне управління Держпродспоживслужби в Луганський області 17.10.2019 відвідало новозбудований цех молокопереробного підприємства ПСП «Привілля» Троїцького району Луганської області, який планується запуститися в роботу найближчім часом.

Директору агрокомплексу ПСП «Привілля» Оденчуку Дмитру Олексійовичу вдалося реалізувати на практиці класичну схему переробки молока безпосередньо при молокотоварній фермі: «від лану до столу». Фермером впроваджено найкращі практики та досвід передових Європейських країн щодо утримання тварин, гігієни доїння, зберігання молока на фермі, транспортування молока до цеху переробки молока.

Цех по переробці молока розташований в безпосередній близькості до ферми, що дозволяє скоротити час транспортування і виключає можливість забруднення молочної сировини. Облаштування цеху високотехнологічним багатофункціональним обладнанням дозволяє із якісної і безпечної сировини отримувати традиційні молочні продукти преміум класу в широкому асортименті.

Жоден з факторів, що може вплинути на безпечність готового продукту не залишився поза увагою на даному підприємстві: організація процесу миття і дезінфекції обладнання, використання установки зворотнього осмосу для очистки води, гігієна персоналу, забезпечення поточності технологічних процесів і навіть виготовлення власної упаковки для молочних продуктів.

В найближчій час керівництво ПСП «Привілля» планує забезпечити все населення Луганщини високоякісним молочними продуктами. Здоров’я нації в руках вітчизняних виробників.

Приймальня
(06452) 6-80-15
Номер для звернень
+380972122613
Цілодобова Гаряча лінія (Call-центр)
(044) 364 77 80
Електронна пошта
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
Графік роботи: пн-чт 8:00-17:00, пт 8:00-15:45
Обідня перерва: 12:00-12:45