Проведено тренінг-навчання для фахівців міжрайонних, районних та міських управлінь Головного управління Держпродспоживслужби в Луганській стосовно процесу проведення заходів державного нагляду (контролю)

11 вересня 2019 року фахівці управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Головного управління Держпродспоживслужби в Луганській області провели навчання з практичним використанням набутих навиків для фахівців міжрайонних, районних та міських управлінь Головного управління Держпродспоживслужби в Луганській області стосовно процесу проведення заходів державного нагляду (контролю).

Під час навчального семінару були розглянуті такі актуальні питання як – фіксування процесів проведення планових або позапланових заходів державного нагляду (контролю) засобами відеофіксації та основні аспекти порядку відбору зразків, їх перевезення (пересилання) до уповноважених лабораторій для цілей державного контролю й особливості заповнення акта відбору зразків.

Практичні навички фахівців щодо фіксування процесів проведення планових або позапланових заходів державного нагляду (контролю) засобами відеофіксації було відпрацьовано на потужності оператора ринку – гастро-пабі «ПАШТЕТ» м. Сєвєродонецька, керівництво якого залюбки прийняло участь у навчальному процесі.

Друга частина навчання щодо основних аспектів порядку відбору зразків та їх перевезення (пересилання) до уповноважених лабораторій для цілей державного контролю й особливості заповнення акта відбору зразків пройшла на базі Головного управління Держпродспоживслужби в Луганській області.

Після теоретичного навчання всі фахівці успішно продемонстрували практичні навички роботи з засобами відеофіксації та освоїли метод відбору та опломбування зразків.

Наприкінці всі учасники навчання мали змогу обговорити питання пов’язані із здійсненням позапланових заходів державного нагляду (контролю).

Приймальня
(06452) 6-80-15
Номер для звернень
+380972122613
Цілодобова Гаряча лінія (Call-центр)
(044) 364 77 80
Електронна пошта
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
Графік роботи: пн-чт 8:00-17:00, пт 8:00-15:45
Обідня перерва: 12:00-12:45