09 серпня 2019 року відбулася колегія за результатами роботи Головного управління Держпродспоживслужби в Луганській області за перше півріччя 2019 року та окреслено завдання на третій квартал 2019 року під головуванням начальника Ріти Холоденко.
На колегії заслухали виступи керівників структурних підрозділів Держпродспоживслужби в Луганській області щодо підсумків роботи за перше півріччя.
В цілому роботу Головного управління за перше півріччя 2019 року визнати задовільним.
У рамках колегії були надані доручення щодо необхідності покращення діяльності в ряді напрямків, а також окреслені завдання та шляхи вирішення наявних проблем у третьому кварталі поточного року.
Начальник управління наголосила, що на сьогодні перед службою стоять наступні важливі завдання:
- підготовка навчальних закладів до роботи у новому навчальному році;
- підтримка епізоотичного благополуччя нашої області і країни в цілому;
- проведення моніторингу закладів швидкого харчування населення на предмет дотримання вимог законодавства у сфері безпечності та окремих показників якості харчових продуктів;
- посилення державного ветеринарно-санітарного контролю та нагляду за переміщенням живих тварин, сировини та продукції з них, а саме недопущення видачі супровідних ветеринарних документів на переміщення тварин без їх належної ідентифікації, реєстрації та відповідно оформлених ідентифікаційних документів;
- посилення ветеринарно-санітарного контролю за реалізацією продукції на агропродовольчих ринках.