Дослідження споживчого ринку відділом ринкового та метрологічного нагляду управління захисту споживачів у м. Сєвєродонецьк

Фахівці відділу ринкового та метрологічного нагляду управління захисту споживачів Головного управління Держпродспоживслужби в Луганській області з метою виконання плану здійснення діяльності з ринкового нагляду на ІІІ квартал 2019 року, 02 серпня провели дослідження стану споживчого ринку в м. Сєвєродонецьк.

Під час дослідження вивчалась продукція, що включена до секторального плану на 2019 рік, а саме: електричне та електронне обладнання, техніка для використання в побуті (кондиціонери повітря, пилососи, праски, телевізори, комп’ютерна техніка тощо), телефонні апарати, включаючи телефонні апарати для стільникових мереж зв’язку або інших бездротових мереж зв’язку, що містять передавачі або передавачі та приймачі, репіттери (повторювачі) систем стільникового зв’язку, засоби для миття або чищення.

В ході здійснення дослідження в закладах роздрібної торгівлі, зокрема таких, що належать фізичним особам-підприємцям, зверталась увага на наявність супровідної інформації на ярлику або пакуванні, а також на наявність маркування відповідно до вимог технічних регламентів щодо характеристик продукції.

З кожним суб’єктом господарювання було проведено роз’яснювальну роботу щодо необхідності додержання вимог чинного законодавства в сфері ринкового нагляду та відповідальності розповсюджувачів продукції за надання на ринку продукції неналежної якості.

Приймальня
(06452) 6-80-15
Номер для звернень
+380972122613
Цілодобова Гаряча лінія (Call-центр)
(044) 364 77 80
Електронна пошта
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
Графік роботи: пн-чт 8:00-17:00, пт 8:00-15:45
Обідня перерва: 12:00-12:45