Обережно! Згущене молоко – без молока?!

Спеціалістами Рубіжанського міжрайонного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Луганській області проведені моніторингові обходи магазинів та торгівельних точок на предмет виявлення фальсифікованого згущеного молока.

За результатами перевірки по м. Рубіжне на ДП «Рубіжанський ринок» було виявлено фальсифікат молока незбираного згущеного з цукром під маркою ПрАТ «Куп’янський МКК» на 6 торгових точках, яке реалізується в торговій мережі на території ринку. Складено адміністративне порушення в сумі 154,0 грн за відсутність супровідних документів на молоко незбиране згущене з цукром.

По Кремінському району зафіксовано серед магазинів 3 випадки фальсифікату згущеного молока виробництва ПрАТ «Куп’янський МКК» Харківська область, Україна. Під особисту відповідальність власників торгівельних точок дана продукція знята з реалізації.

Рубіжанське міжрайонне управління звертає увагу суб’єктів господарювання, які займаються роздрібною торгівлею продуктами харчування, на неприпустимість реалізації вищезазначеної продукції. В іншому випадку такі суб’єкти господарювання автоматично стають співучасниками в поширенні фальсифікованого продукту молока незбираного згущеного з цукром. Реалізаторам, торговим агентам необхідно звернути увагу на реалізацію продуктами харчування, які повинні супроводжуватись товарно-транспортними накладними, сертифікатами якості, маркуванням відповідним встановленим вимогам.

Приймальня
(06452) 6-80-15
Номер для звернень
+380972122613
Цілодобова Гаряча лінія (Call-центр)
(044) 364 77 80
Електронна пошта
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
Графік роботи: пн-чт 8:00-17:00, пт 8:00-15:45
Обідня перерва: 12:00-12:45