Семінар-нарада з метрології

08 лютого 2019 року фахівцями відділу ринкового та метрологічного нагляду управління захисту споживачів Головного управління Держпродспоживслужби в Луганській області на виконання «Плану заходів з реалізації Концепції державної політики у сфері захисту прав споживачів на період до 2020 року» був проведений виїзний семінар-нарада з метрології з суб’єктами господарювання на базі ДП «Центральний ринок м. Сєвєродонецька» Луганської облспоживспілки.

У проведенні семінару взяли участь спеціалісти відділу ринкового та метрологічного нагляду управління захисту споживачів Головного управління Держпродспоживслужби в Луганській області, фахівці відділу торгівлі та з захисту прав споживачів Сєвєродонецької міської ради, адміністрація ринку, особи відповідальні за експлуатацію ваговимірювальної техніки, а також фізичні особи-підприємці, які здійснюють свою діяльність на ринку та використовують засоби вимірювальної техніки при проведенні торгово-комерційних операцій.

Фахівці Головного управління роз’яснили присутнім норми та вимоги Закону України «Про метрологію та метрологічну діяльність», вимоги технічних регламентів та інших нормативно-правових актів до ваговимірювальної техніки, зокрема торгівельних ваг, а також повідомили про останні зміни, що відбулися в законодавстві. Були обговорені проблемні питання що виникають під час експлуатації ваговимірювальної техніки, яка задіяна при проведенні торгівельно-комерційних операцій та розрахунках між покупцем (споживачем) і продавцем.

Спеціалісти відділу ринкового та метрологічного нагляду відповіли на численні запитання учасників, які виникли під час проведення семінару.

Приймальня
(06452) 6-80-15
Номер для звернень
+380972122613
Цілодобова Гаряча лінія (Call-центр)
(044) 364 77 80
Електронна пошта
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
Графік роботи: пн-чт 8:00-17:00, пт 8:00-15:45
Обідня перерва: 12:00-12:45