Самовіддана праця на шляху до спільного благополуччя

Головним управлінням Держпродспоживслужби в Луганський області 21.12.2018 проведено моніторингове обстеження агрокомплексу в с. Привілля Троїцького району з метою проведення експертної оцінки новозбудованого цеху по переробці молока.

Директору агрокомплексу ПСП «Привілля» Оденчуку Дмитру Олексійовичу вдалося реалізувати на практиці класичну схему переробки молока безпосередньо при молокотоварній фермі: «від лану до столу». Фермером впроваджено найкращі практики та досвід передових Європейських країн щодо утримання тварин, гігієни доїння, зберігання молока на фермі, транспортування молока до цеху переробки молока.

Утримання корів в комфортних умовах, доїння з використанням сучасного обладнання в доїльному залі, залучення до роботи з тваринами кваліфікованого персоналу забезпечують отримання сировини екстра сорту.

Крім того розташування цеху по переробці молока в безпосередній близькості до ферми дозволяє скоротити час транспортування і виключає можливість забруднення молочної сировини. А облаштування цеху високотехнологічним багатофункціональним обладнанням дозволяє із якісної і безпечної сировини отримувати традиційні молочні продукти преміум класу.

Жоден з факторів, що може вплинути на безпечність готового продукту не залишився поза увагою на даному підприємстві: організація процесу миття і дезінфекції обладнання, використання установки зворотнього осмосу для очистки води, гігієна персоналу, забезпечення поточності технологічних процесів і навіть виготовлення власної упаковки для молочних продуктів.

В найближчій час керівництво ПСП «Привілля» планує забезпечити все населення Луганщини високоякісним молочними продуктами. Здоров’я нації в руках вітчизняних виробників.

Приймальня
(06452) 6-80-15
Номер для звернень
+380972122613
Цілодобова Гаряча лінія (Call-центр)
(044) 364 77 80
Електронна пошта
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
Графік роботи: пн-чт 8:00-17:00, пт 8:00-15:45
Обідня перерва: 12:00-12:45