Міжнародна інтернет-конференція «Підприємництво, торгівля: теоретичні підходи та практичні аспекти розвитку»

27-28 листопада 2018 року в Луганському Національному університеті ім. Тараса Шевченко (м. Старобільськ) відбулася І Міжнародна науково-практична конференція «Підприємництво, торгівля: теоретичні підходи та практичні аспекти розвитку». Серед організаторів конференції також були Середземноморський університет, Краківська Академія ім. А. Моджевського, Батумський державний університет ім. Шота Руставелі, Білоруський торгівельно-економічний університет споживчої кооперації.

На запрошення організаторів в конференції взяли участь представники Головного управління Держпродспоживслужби в Луганській області, зокрема, з доповіддю «Законодавче забезпечення обігу харчової продукції в Україні» виступив перший заступник начальника Головного управління Держпродспоживслужби в Луганській області Андрій Хорошко. Під час конференції з інформацією щодо захисту прав споживачів виступила начальник управління захисту споживачів Головного управління Людмила Бутріменко. Про впровадження операторами ринку харчової продукції систем контролю (управління) небезпечними факторами на виробництві доповіла начальник відділу державного контролю управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Головного управління Світлана Задорожня.

Участь фахівців Головного управління Держпродспоживслужби в Луганській області у І Міжнародній науково-практичній конференції «Підприємництво, торгівля: теоретичні підходи та практичні аспекти розвитку» є одним з напрямків виконання «Плану заходів з реалізації Концепції державної політики у сфері захисту прав споживачів на період до 2020 року».

Приймальня
(06452) 6-80-15
Номер для звернень
+380972122613
Цілодобова Гаряча лінія (Call-центр)
(044) 364 77 80
Електронна пошта
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
Графік роботи: пн-чт 8:00-17:00, пт 8:00-15:45
Обідня перерва: 12:00-12:45