Проведено семінар з питань захисту прав споживачів для представників селищних рад, громадських організацій, підприємців Новоайдарського району

З метою забезпечення виконання Дорожньої карти з реалізації «Концепції державної політики у сфері захисту прав споживачів на період до 2020 року» Головне управління Держпродспоживслужби в Луганській області затвердило графік проведення в IV кварталі 2018 року круглих столів, семінарів, робочих нарад з метою налагодження співпраці з органами місцевого самоврядування, обговорення проблемних питань у сфері захисту споживачів та шляхів їх вирішення.

14.11.2018 відбувся семінар в Новоайдарській райдержадміністрації, до участі в якої долучилися працівники селищних рад Новоайдарського району, фахівці управління економічного розвитку і торгівлі Новоайдарської РДА, представники громадських організацій, суб’єкти господарювання. В ході семінару спеціалісти Головного управління Держпродспоживслужби в Луганській області зосередились на практичному застосуванні положень Законів України «Про захист прав споживачів» та «Про рекламу». Також в ході семінару було розглянуто деякі аспекти взаємовідносин суб’єктів господарювання та споживачів, які виникають під час впровадження господарської діяльності.

Багато питань було задано присутніми щодо необхідності реєстрації потужностей операторів ринку, використання нормативної документації при впровадженні господарської діяльності.

Під час спілкування були надані поради щодо використання засобів вимірювальної техніки під час комерційних операцій. Учасникам семінару були запропоновані друковані методичні матеріали з питань захисту прав споживачів.

За результатами обговорень було прийняте рішення про продовження спільної роботи з питань захисту прав споживачів.

Приймальня
(06452) 6-80-15
Номер для звернень
+380972122613
Цілодобова Гаряча лінія (Call-центр)
(044) 364 77 80
Електронна пошта
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
Графік роботи: пн-чт 8:00-17:00, пт 8:00-15:45
Обідня перерва: 12:00-12:45