Семінар з захисту прав споживачів у м. Сватове

З метою реалізації Дорожньої карти щодо виконання Плану заходів державної політики у сфері захисту прав споживачів на період до 2020 року 29.10.2018 року фахівці управління захисту прав споживачів Головного управління Держпродспоживслужби в Луганській області провели семінар-нараду з питань захисту споживачів для працівників Сватівської РДА, суб’єктів господарювання, представників громадськості. До участі у заході були запрошені представники Головного управління Держпраці у Луганській області та Сватівського управління ГУ ДФС у Луганській області.

Присутнім на семінарі були надані консультаційно-методичні роз’яснення щодо правового регулювання споживчого ринку, дотримання вимог законодавства про рекламу в сфері захисту прав споживачів, заборони реклами алкогольних напоїв та тютюнових виробів, знаків для товарів і послуг, інших об'єктів права інтелектуальної власності, під якими випускаються алкогольні напої та тютюнові вироби засобами внутрішньої та зовнішньої реклами. В ході наради присутнім були надані консультації з оформлення трудових договорів, порядку проведення перевірок органами державного нагляду та дотримання пожежної безпеки на об’єктах господарської діяльності.

Фахівцями Головного управління Держпродспоживслужби в Луганській області були надані консультації з метрологічного нагляду щодо періодичності повірки засобів вимірювальної техніки, які використовуються під час комерційних операцій, та дотримання норм та правил у сфері ринкового нагляду.

Під час заходу учасникам семінару були надані друковані інформаційно – методичні матеріали щодо захисту прав споживачів.

Приймальня
(06452) 6-80-15
Номер для звернень
+380972122613
Цілодобова Гаряча лінія (Call-центр)
(044) 364 77 80
Електронна пошта
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
Графік роботи: пн-чт 8:00-17:00, пт 8:00-15:45
Обідня перерва: 12:00-12:45