05.12.2019 на базі харчоблоку СЗОШ № 17 відділу освіти Сєвєродонецької міської ради відбувся мастер-клас з керівниками закладів середньої освіти м. Сєвєродонецька.
В ході заходу проведено моніторингове обстеження харчоблоку СЗОШ № 17 на відповідсть потужності вимогам Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» від 23.12.1997 № 771/97 ВР та наказу Міністерства аграрної політики та продовольства України «Про затвердження Вимог щодо розробки, впровадження та застосування постійно діючих процедур, заснованих на принципах Системи управління безпечністю харчових продуктів (НАССР)» від 01.10.2012 № 590.
Метою мастер-класу стало надання керівникам закладів рекомендацій та практичної допомоги в проведенні моніторингових обстежень харчоблоків освітніх закладів згідно Переліку питань, розроблених Головним управлінням Держпродспоживслужби в Луганській області, на виконання п. 20 Регіонального плану заходів щодо створення умов безпечного харчування у закладах освіти на 2019-2022 роки, затвердженого Розпорядженням голови обласної державної адміністрації від 14.11.2019 № 927.
В ході спілкування в рамках наради спеціалісти Сєвєродонецького міського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Луганській області надали роз’яснення присутнім щодо заданих питань.