05.12.2019 на базі харчоблоку СЗОШ № 17 відділу освіти Сєвєродонецької міської ради відбувся мастер-клас з керівниками закладів середньої освіти м. Сєвєродонецька.

В ході заходу проведено моніторингове обстеження харчоблоку СЗОШ № 17 на відповідсть потужності вимогам Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» від 23.12.1997 № 771/97 ВР та наказу Міністерства аграрної політики та продовольства України «Про затвердження Вимог щодо розробки, впровадження та застосування постійно діючих процедур, заснованих на принципах Системи управління безпечністю харчових продуктів (НАССР)» від 01.10.2012 № 590.

Метою мастер-класу стало надання керівникам закладів рекомендацій та практичної допомоги в проведенні моніторингових обстежень харчоблоків освітніх закладів згідно Переліку питань, розроблених Головним управлінням Держпродспоживслужби в Луганській області, на виконання п. 20 Регіонального плану заходів щодо створення умов безпечного харчування у закладах освіти на 2019-2022 роки, затвердженого Розпорядженням голови обласної державної адміністрації від 14.11.2019 № 927.

В ході спілкування в рамках наради спеціалісти Сєвєродонецького міського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Луганській області надали роз’яснення присутнім щодо заданих питань.

Останні відео

Інфографіка

Корисні посилання

  • 315x124
  • 323 133

ШАНОВНІ ГРОМАДЯНИ!

На час дії воєнного стану інформація щодо діяльності Держпродспоживслужби надається за письмовими запитами.

ПРОСИМО ВИКОРИСТОВУВАТИ ВКАЗАНІ СПОСОБИ ПОДАННЯ ЗВЕРНЕННЯ

93405, Луганська обл., м. Сєвєродонецьк, вул. Пивоварова, 2

(06452) 6-80-15

Для звернень +380972122613

Приймальня
(06452) 6-80-15
Номер для звернень
+380972122613
Цілодобова Гаряча лінія (Call-центр)
(044) 364 77 80
Електронна пошта
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
Графік роботи: пн-чт 8:00-17:00, пт 8:00-15:45
Обідня перерва: 12:00-12:45