На виконання доручення від 25.10.2019 року Станично-Луганським районним управлінням Головного управління Держпродспоживслужби в Луганській області проведені семінари і наради з керівниками, відповідальними особами, старшими кухарами закладів освіти району щодо розроблення та впровадження на харчоблоках постійно діючих процедур, заснованих на принципах системи аналізу небезпечних чинників та контролю в критичних точках (НАССР).

Обговорювались питання щодо співпраці по організації лабораторних досліджень харчових продуктів, їх безпечності та ймовірної фальсифікації. Були надані роз’яснення по складанню примірних двотижневих меню з врахуванням правильного розподілу об’єму денного споживання їжі між окремими її прийомами. У нарадах брали участь начальник відділу освіти райдержадміністрації, юристка, головний бухгалтер.

Останні відео

Інфографіка

Корисні посилання

  • 315x124
  • 323 133

ШАНОВНІ ГРОМАДЯНИ!

На час дії воєнного стану інформація щодо діяльності Держпродспоживслужби надається за письмовими запитами.

ПРОСИМО ВИКОРИСТОВУВАТИ ВКАЗАНІ СПОСОБИ ПОДАННЯ ЗВЕРНЕННЯ

93405, Луганська обл., м. Сєвєродонецьк, вул. Пивоварова, 2

(06452) 6-80-15

Для звернень +380972122613

Приймальня
(06452) 6-80-15
Номер для звернень
+380972122613
Цілодобова Гаряча лінія (Call-центр)
(044) 364 77 80
Електронна пошта
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
Графік роботи: пн-чт 8:00-17:00, пт 8:00-15:45
Обідня перерва: 12:00-12:45