20.08.2019 року в м. Сєвєродонецьку відбувся семінар на тему: «Вдосконалення системи контролю безпечності харчових продуктів в Україні» за участю операторів потужностей, які провадять діяльність з громадського харчування.

На семінар запрошені та взяли участь у роботі, представники управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Головного управління Держпродспоживслужби в Луганській області, начальник департаменту землеустрою, містобудування та архитектури Сєвєродонецької міської ради, начальник відділу торгівлі та захисту прав споживачів Сєвєродонецької міської ради.

На нараді розглянуті ключові аспекти законодавства України у сфері безпечності та окремих показників якості харчових продуктів; впровадження системи НАССР у закладах громадського харчування (спрощений підхід); основні положення Закону України «Про інформацію для споживачів харчових продуктів».

Також піднятті проблемні питання щодо захисту прав споживачів та визначено необхідний перелік дозвільних документів для розміщення літніх майданчиків при закладах громадського харчування.

В ході спілкування в рамках наради спеціалісти територіального органу Держпродспоживслужби надали роз’яснення присутнім операторам ринку харчових продуктів щодо заданих питань.

Останні відео

Інфографіка

Корисні посилання

  • 315x124
  • 323 133

ШАНОВНІ ГРОМАДЯНИ!

На час дії воєнного стану інформація щодо діяльності Держпродспоживслужби надається за письмовими запитами.

ПРОСИМО ВИКОРИСТОВУВАТИ ВКАЗАНІ СПОСОБИ ПОДАННЯ ЗВЕРНЕННЯ

93405, Луганська обл., м. Сєвєродонецьк, вул. Пивоварова, 2

(06452) 6-80-15

Для звернень +380972122613

Приймальня
(06452) 6-80-15
Номер для звернень
+380972122613
Цілодобова Гаряча лінія (Call-центр)
(044) 364 77 80
Електронна пошта
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
Графік роботи: пн-чт 8:00-17:00, пт 8:00-15:45
Обідня перерва: 12:00-12:45