29 липня 2019 року на базі лабораторії ветеринарно-санітарної експертизи на агропродовольчому ринку ДП «Центральний ринок» м. Рубіжне відбувся семінар-навчання пов’язаний з впровадженням вимог стандарту ISO/IEC 17025:2017 «Загальні вимоги до компетентності випробувальних та калібрувальних лабораторій», організацією ветеринарно-санітарного контролю на агропродовольчому ринку та вимогами харчового законодавства.

Семінар-навчання відбувся за участю начальника Головного Управління Держпродспоживслужби в Луганській області Холоденко Р.А., першого заступника начальника Хорошко А.О., фахівців Головного Управління та представників лабораторій ветеринарно-санітарної експертизи на агропродовольчих ринках Луганської області.

У ході семінару-навчання Холоденко Р.А. зазначила, що ISO/IEC 17025:2017 дозволяє лабораторіям продемонструвати свою компетентність, підвищуючи впевненість у своїй роботі як на національному рівні, так і в усьому світі. Це також полегшує співпрацю між лабораторіями та іншими органами, сприяючи більш широкому прийняттю результатів оцінки відповідності.

До уваги присутніх були представлені документи Національного агентства з акредитації України: політики, інструкції, загальні документи.

Важливою частиною семінару-навчання стала практична частина, де фахівці обмінялися досвідом в організації ветеринарно-санітарного контролю та проведення ветеринарно-санітарної експертизи з урахуванням вимог стандарту ISO/IEC 17025:2017.

Останні відео

Інфографіка

Корисні посилання

  • 315x124
  • 323 133

ШАНОВНІ ГРОМАДЯНИ!

На час дії воєнного стану інформація щодо діяльності Держпродспоживслужби надається за письмовими запитами.

ПРОСИМО ВИКОРИСТОВУВАТИ ВКАЗАНІ СПОСОБИ ПОДАННЯ ЗВЕРНЕННЯ

93405, Луганська обл., м. Сєвєродонецьк, вул. Пивоварова, 2

(06452) 6-80-15

Для звернень +380972122613

Приймальня
(06452) 6-80-15
Номер для звернень
+380972122613
Цілодобова Гаряча лінія (Call-центр)
(044) 364 77 80
Електронна пошта
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
Графік роботи: пн-чт 8:00-17:00, пт 8:00-15:45
Обідня перерва: 12:00-12:45