12 грудня 2018 року на базі Головного управління Держпродспоживслужби в Луганській області проведено семінар з операторами ринку харчових продуктів на тему «Вимоги харчового законодавства України. НАССР – застосування гнучкого підходу. Права операторів ринку. Простежуваність».

Під час проведення семінару присутнім операторам ринку (заклади громадського харчування, представники елеваторів, м’ясопереробних підприємств, міні-пекарень тощо) доведено вимоги харчового законодавства України та інші нормативно-правові акти.

Було розглянуто та обговорено наступні питання:

  • методи системи державного контролю;
  • ризикорієнтований контроль суб’єктів господарювання;
  • мікробіологічні критерії для встановлення показників безпечності харчових продуктів;
  • періодичність контролю продовольчої сировини та харчових продуктів за показниками безпеки;
  • огляд форм актів державного контролю;
  • принципи простежуваності, поводження з побічними продуктами тваринного походження.

У ході семінару оператори ринку підвищили рівень своїх знань та обізнаності в сфері безпечності харчових продуктів.

За підсумками семінару учасники мали змогу отримати відповіді на існуючі проблемні питання, які виникають під час роботи. Також було нагадано про відповідальність за порушення законодавства про харчові продукти.

Останні відео

Інфографіка

Корисні посилання

  • 315x124
  • 323 133

ШАНОВНІ ГРОМАДЯНИ!

На час дії воєнного стану інформація щодо діяльності Держпродспоживслужби надається за письмовими запитами.

ПРОСИМО ВИКОРИСТОВУВАТИ ВКАЗАНІ СПОСОБИ ПОДАННЯ ЗВЕРНЕННЯ

93405, Луганська обл., м. Сєвєродонецьк, вул. Пивоварова, 2

(06452) 6-80-15

Для звернень +380972122613

Приймальня
(06452) 6-80-15
Номер для звернень
+380972122613
Цілодобова Гаряча лінія (Call-центр)
(044) 364 77 80
Електронна пошта
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
Графік роботи: пн-чт 8:00-17:00, пт 8:00-15:45
Обідня перерва: 12:00-12:45