У Консалтинговому центрі Сєвєродонецького міського центру зайнятості 10.11.2017 року з керівниками закладів (підприємств) ресторанного господарства області відбулись індивідуальні та групові консультації з питань організації та провадження підприємницької діяльності за участю першого заступника Начальника Головного управління Держпродспоживслужби в Луганській області Хорошко А.О.

Було висвітлено аспекти нового харчового законодавства відповідно до запровадження системи НАССР, здійснення державного контролю за виробництвом продуктів харчування, оцінки основних ризиків виробництва.

Всім присутнім доведено до відома вимоги ст. 21 Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» щодо застосування постійно діючих процедур, заснованих на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках.

Обговорено практичні аспекти впровадження процедур, заснованих на принципах НАССР. Наголошено на перевагах впровадження вищезазначеної системи.

Останні відео

Інфографіка

Корисні посилання

  • 315x124
  • 323 133

ШАНОВНІ ГРОМАДЯНИ!

На час дії воєнного стану інформація щодо діяльності Держпродспоживслужби надається за письмовими запитами.

ПРОСИМО ВИКОРИСТОВУВАТИ ВКАЗАНІ СПОСОБИ ПОДАННЯ ЗВЕРНЕННЯ

93405, Луганська обл., м. Сєвєродонецьк, вул. Пивоварова, 2

(06452) 6-80-15

Для звернень +380972122613

Приймальня
(06452) 6-80-15
Номер для звернень
+380972122613
Цілодобова Гаряча лінія (Call-центр)
(044) 364 77 80
Електронна пошта
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
Графік роботи: пн-чт 8:00-17:00, пт 8:00-15:45
Обідня перерва: 12:00-12:45