У Консалтинговому центрі Сєвєродонецького міського центру зайнятості 10.11.2017 року з керівниками закладів (підприємств) ресторанного господарства області відбулись індивідуальні та групові консультації з питань організації та провадження підприємницької діяльності за участю першого заступника Начальника Головного управління Держпродспоживслужби в Луганській області Хорошко А.О.
Було висвітлено аспекти нового харчового законодавства відповідно до запровадження системи НАССР, здійснення державного контролю за виробництвом продуктів харчування, оцінки основних ризиків виробництва.
Всім присутнім доведено до відома вимоги ст. 21 Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» щодо застосування постійно діючих процедур, заснованих на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках.
Обговорено практичні аспекти впровадження процедур, заснованих на принципах НАССР. Наголошено на перевагах впровадження вищезазначеної системи.