10 серпня 2018 року в Луганському обласному академічному українському музичному-драматичному театрі відбулись урочисті заходи присвячені Дню працівників ветеринарної медицини.

Участь у заході взяли: заступник керівника Департаменту агропромислового розвитку Луганської облдержадміністрації Партала М.О., керівник асоціації сільгосптоваровиробників Луганської області Окопний В.С., керівництво Головного управління Держпродспоживслужби в Луганській області, начальники міжрайонних, районних та міських управлінь, спеціалісти управлінь ГУ Держпродспоживслужби в Луганській області, керівники та спеціалісти міжрайонних, районних лабораторій ДПСС, представники районних, міських державних лікарень ветеринарної медицини тощо.

Святкові збори було відкрито гімном України.

Відкрила урочисту частину заходу начальник Головного управління Ріта Холоденко. У вітальній промові вона подякувала ветеринарним спеціалістам області за високий професіоналізм, самовідданість обраній справі, вагомі здобутки та досягнення та висловила упевненість в тому, що і надалі з великою відповідальністю спеціалісти усіх ланок галузі ветеринарної медицини будуть виконувати поставлені перед ними задачі задля збереження стабільної епізоотичної ситуації на Луганщині і сумлінно здійснювати державний контроль за якістю та безпекою харчових продуктів.

Під час церемонії нагородження спеціалістам та фахівцям було вручено подяки Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів, Почесні грамоти Луганської ОДА та подяки від первинної профспілкової організації Головного управління Держпродспоживслужби в Луганській області.

Гарним завершенням заходу стали музичні вітання від працівників Луганського обласного академічного українського музично-драматичного театру, що своїм талантом не залишили байдужими нікого з присутніх в залі. Вони змогли створити по-справжньому святковий настрій, викликаючи гарним співом то радісну посмішку, то сльози щастя.

На згадку про гарний привід для зборів усі сфотографувались.

Останні відео

Інфографіка

Корисні посилання

  • 315x124
  • 323 133

ШАНОВНІ ГРОМАДЯНИ!

На час дії воєнного стану інформація щодо діяльності Держпродспоживслужби надається за письмовими запитами.

ПРОСИМО ВИКОРИСТОВУВАТИ ВКАЗАНІ СПОСОБИ ПОДАННЯ ЗВЕРНЕННЯ

93405, Луганська обл., м. Сєвєродонецьк, вул. Пивоварова, 2

(06452) 6-80-15

Для звернень +380972122613

Приймальня
(06452) 6-80-15
Номер для звернень
+380972122613
Цілодобова Гаряча лінія (Call-центр)
(044) 364 77 80
Електронна пошта
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
Графік роботи: пн-чт 8:00-17:00, пт 8:00-15:45
Обідня перерва: 12:00-12:45