з/п
Назва структурного підрозділу Кількість штатних одиниць
1 Начальник 1
2 Перший заступник начальника 1
3 Заступник начальника 1
4 Управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини 19
4.1 Начальник управління 1
4.2 Відділ безпечності харчових продуктів 7
4.3 Відділ державного контролю 5
4.4 Відділ організації протиепізоотичної роботи 6
5 Управління фітосанітарної безпеки 49
5.1 Начальник управління 1
5.2 Відділ карантину рослин 9
5.3 Відділ фітосанітарних заходів на кордоні 8
5.4 Відділ контролю за обігом засобів захисту рослин 11
5.5 Відділ прогнозування, фітосанітарної діагностики та аналізу ризиків 7
5.6 Відділ контролю у сфері насінництва та розсадництва 13
6 Управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства 11
6.1 Начальник управління 1
6.2 Відділ санітарно-епідеміологічного нагляду та організації розслідування спалахів 5
6.3 Відділ безпеки середовища життєдіяльності 5
7 Управління захисту споживачів 11
7.1 Начальник управління 1
7.2 Відділ контролю у сферах захисту споживачів, реклами, антитютюнового законодавства 5
7.3 Відділ ринкового та метрологічного нагляду 5
8 Управління економіки, бухгалтерського обліку та звітності 16
8.1 Начальник управління – головний бухгалтер 1
8.2 Відділ бухгалтерського обліку та звітності 6
8.3 Відділ економічної діяльності 6
8.4 Сектор державних закупівель 3
9 Управління кадрового забезпечення 11
9.1 Начальник управління 1
9.2 Відділ управління персоналом 5
9.3 Відділ добору та розвитку персоналу 5
10 Відділ реєстрації сільськогосподарської техніки 5
11 Відділ організаційного забезпечення 10
12 Відділ господарського забезпечення 12
13 Відділ контролю за регульованими цінами 5
14 Сектор внутрішнього аудиту 3
15 Головний спеціаліст з питань запобігання та виявлення корупції 1
16 Управління правового забезпечення 9
16.1 Начальник управління 1
16.2 Відділ правового забезпечення 4
16.3 Відділ претензійно-позовної роботи 4
17 Біловодське управління 11
17.1 Начальник управління 1
17.2 Відділ безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини 6
17.3 Відділ державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства 4
18 Білокуракинське управління 11
18.1 Начальник управління 1
18.2 Відділ безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини 6
18.3 Відділ державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства 4
19 Марківське управління 11
19.1 Начальник управління 1
19.2 Відділ безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини 5
19.3 Відділ державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства 5
20 Новоайдарське управління 11
20.1 Начальник управління 1
20.2 Відділ безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини 6
20.3 Відділ державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства 4
21 Новопсковське управління 11
21.1 Начальник управління 1
21.2 Відділ безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини 6
21.3 Відділ державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства 4
22 Попаснянське управління 11
22.1 Начальник управління 1
22.2 Відділ безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини 6
22.3 Відділ державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства 4
23 Сватівське управління 11
23.1 Начальник управління 1
23.2 Відділ безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини 6
23.3 Відділ державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства 4
24 Станично-Луганське управління 11
24.1 Начальник управління 1
24.2 Відділ безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини 6
24.3 Відділ державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства 4
25 Старобільське управління 11
25.1 Начальник управління 1
25.2 Відділ безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини 6
25.3 Відділ державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства 4
26 Рубіжанське управління 11
26.1 Начальник управління 1
26.2 Відділ безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини 5
26.3 Відділ державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства 5
27 Лисичанське управління 11
27.1 Начальник управління 1
27.2 Відділ безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини 5
27.3 Відділ державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства 5
28 Сєвєродонецьке управління 11
28.1 Начальник управління 1
28.2 Відділ безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини 5
28.3 Відділ державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства 5
Разом у Головному управлінні 297

Останні відео

Інфографіка

Корисні посилання

  • 315x124
  • 323 133

ШАНОВНІ ГРОМАДЯНИ!

На час дії воєнного стану інформація щодо діяльності Держпродспоживслужби надається за письмовими запитами.

ПРОСИМО ВИКОРИСТОВУВАТИ ВКАЗАНІ СПОСОБИ ПОДАННЯ ЗВЕРНЕННЯ

93405, Луганська обл., м. Сєвєродонецьк, вул. Пивоварова, 2

(06452) 6-80-15

Для звернень +380972122613

Приймальня
(06452) 6-80-15
Номер для звернень
+380972122613
Цілодобова Гаряча лінія (Call-центр)
(044) 364 77 80
Електронна пошта
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
Графік роботи: пн-чт 8:00-17:00, пт 8:00-15:45
Обідня перерва: 12:00-12:45